CONTACTEER ONS

Location
Wambeekstraat 82
1820 Steenokkerzeel
Belgiƫ

Werk-regio: Groot-Leuven

Contacteer ons
+32 (0)475/80 35 76
[email protected]

MAAK EEN AFSPRAAK

Houtpellets

Verkoop van Pellets

Houtpellets van Hoogste kwaliteit en Belgisch 

Bij ons zakken en per Pallet verkrijgbaar 

Graag wel na afspraak.  

GAS EN STOOKOLIE

Bij Carlier bvba heeft u de perfecte vakman gevonden voor de installatie van uw centrale verwarming in Steenokkerzeel of de ruimere omgeving van Vlaams-Brabant, zoals Leuven, Kampenhout en Tervuren. Meer dan 40 jaar ervaring op de teller, dat vindt u niet zo vaak meer! Daarnaast gebruiken wij enkel en alleen de meest geschikte materialen van hoge kwaliteit.

Verwarmingssystemen

Onze professionele vakmannen komen uw verwarming bij u thuis installeren alsof het niets is. Of u nu kiest voor centrale verwarming met radiatoren en een systeem met vloerverwarming, wij weten steeds hoe de zaken op een juiste manier aan te pakken. Daarnaast is ook luchtverwarming een mogelijkheid bij Carlier bvba.

Renovatie van uw installatie

Ook voor het onderhoud of eventueel zelfs de grondige renovatie van uw oudere installatie, zit u goed bij Carlier bvba. Daarnaast sluiten wij ook het sanitair aan bij u thuis of zoeken we samen met u naar de vorm van elektrische verwarming die het beste bij uw woning past.

Contacteer ons

Hebt u verdere vragen over de verwarmingssystemen bij u thuis of wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen? Neem dan nu contact met ons op in Steenokkerzeel, we helpen u dan zo snel mogelijk verder.

Enkele voorbeelden van Cv-ketels door ons geplaatst


SHARE THIS CONTENT IF YOU LIKE IT