CONTACTEER ONS

Location
Wambeekstraat 82
1820 Steenokkerzeel
België

Werk-regio: Groot-Leuven

Contacteer ons
+32 (0)475/80 35 76
[email protected]

MAAK EEN AFSPRAAK

Houtpellets

Houtpellets van hoogste kwaliteit en van Belgische productie

Economisch en ecologisch verantwoord!

Bij ons zakken (15kg) of per pallet (65 zakken) verkrijgbaar.

Contacteer ons of kom langs in onze showroom te Steenokkerzeel.

Wij bezorgen u een snelle depannage, herstelling of onderhoud van uw installatie

We hopen natuurlijk dat u het niet overkomt, maar ook in gevallen waarin het misloopt, staan wij klaar voor een snelle depannage in Steenokkerzeel en omstreken (Groot-Leuven). Bij Carlier bv kenmerken we onszelf door onze klantgerichte aanpak. We hopen u dan ook zo snel mogelijk uit deze vervelende situaties te helpen.

Herstelling en onderhoud

Hoe goed alles ook geplaatst wordt, ieder systeem voor centrale verwarming kan vroeg of laat mankementen vertonen. Als het misloopt, helpen wij bij Carlier bv u zo snel mogelijk verder. Dankzij onze opgebouwde ervaring van meer dan 40 jaar weten we telkens een efficiënte herstelling van uw verwarmingssysteem uit te voeren.

Toch blijft voorkomen telkens beter dan genezen. Schakel ons dus gerust in voor een onderhoud voordat het te laat is. Zo vermijd u kostelijke problemen achteraf.

Bescherming van buizen en leidingen

Ook voor buizen en leidingen die tekenen van corrosie vertonen, weten wij wel raad. Zo hebben wij verschillende oplossingen voor corroderende buizen en leidingen voor drinkwater en water voor uw centrale verwarming.

Indien deze binnenin corroderen, zouden deze het beste vervangen moeten worden, al is dat niet altijd een haalbare optie. Door injectie van bepaalde producten verlengen wij de levensduur van deze buizen dan drastisch.

Contacteer ons

Hebt u een depannage, onderhoud of herstelling nodig? Maak dan beter nu meteen een afspraak met Carlier bv, zo vermijdt u verdere kosten!


SHARE THIS CONTENT IF YOU LIKE IT