CONTACTEER ONS

Location
Wambeekstraat 82
1820 Steenokkerzeel
België

Werk-regio: Groot-Leuven

Contacteer ons
+32 (0)475/80 35 76
[email protected]

MAAK EEN AFSPRAAK

Houtpellets

Verkoop van Pellets

Houtpellets van Hoogste kwaliteit en Belgisch 

Bij ons zakken en per Pallet verkrijgbaar 

Graag wel na afspraak.  

Verwarm uw woning met Hout en Pellets

Carlier bvba heeft het nodige vakmanschap om onder andere ook te stoken met pellets in Steenokkerzeel. Inderdaad, naast de installatie van de conventionele centrale verwarming, zijn wij ook op de hoogte van verwarmingssystemen volgens hernieuwbare energiebronnen. Deze verwarmingssystemen combineren een hoog rendement met tal van ecologische voordelen en zijn zo tot wel 35% economischer dan een conventioneel verwarmingssysteem.

Centrale verwarming op biomassa

Bij een verwarmingssysteem op hout is de Pellet de meest voorkomende, deze systemen zijn perfect vergelijkbaar met stookoliesystemen qua gebruik, maar uiteraard volledig hernieuwbaar op gebied van brandstof, Systemen bestaan handgevuld of in geval van Pellets of Snippers ook met Bulk levering  

Door verwarming op biomassa gaat de uitstoot ook drastisch omlaag. Biomassaketels werken perfect bij verwarming op warmtelucht, via radiatoren of via vloerverwarming. Carlier bvba uit Steenokkerzeel ontwerpt zowel pelletketels, houtblokketels en houtsnipperketels voor u, met of zonder integratie van Zonnecollectoren, Zonnepanelen of zelfs zwembadverwarming. 

Onze merken

Door nauwgezet samen te werken met onze fabrikanten kunnen wij voor elke toepassing wel een pelletketel of houtketel vinden. Zo kunnen wij systemen maken met handgevulde silo's maar ook pelletketels en houtsnipperketels met buffersystemen. Ook bij de keuze van brandstoffen is hier veel diversiteit, Van Pellets tot Hout, maar ook een combinatie van beide is mogelijk op een Biomassa ketel. 

De Fabrikanten waar wij het meeste mee samenwerken voor deze systemen zijn Ökofen en KWB houttechniek 

Pelletketels

Wilt u uw bestaande ketel vervangen door een exemplaar dat werkt op pellets? Dan bent u bij Carlier bvba aan het juiste adres.

Neem vandaag nog contact op voor uw pelletketel! Omdat stoken met biomassa een ecologisch verantwoorde keuze is! Mogelijk heeft u dan ook interesse in onze warmtepompen.

Een Blik op onze realisaties

Een greep uit onze realisaties, en enkele installatiemogelijkheden. 


SHARE THIS CONTENT IF YOU LIKE IT