CONTACTEER ONS

Location
Wambeekstraat 82
1820 Steenokkerzeel
Belgiƫ

Werk-regio: Groot-Leuven

Contacteer ons
+32 (0)475/80 35 76
[email protected]

MAAK EEN AFSPRAAK

Houtpellets

Houtpellets van hoogste kwaliteit en van Belgische productie

Economisch en ecologisch verantwoord!

Bij ons zakken (15kg) of per pallet (65 zakken) verkrijgbaar.

Contacteer ons of kom langs in onze showroom te Steenokkerzeel.

Een degelijke plaatsing van uw sanitair

Hebt u iemand nodig voor het plaatsen en installeren van uw sanitair? In Steenokkerzeel vindt u bij Carlier bvba de loodgieter die u zoekt! 40 jaar activiteit in deze sector heeft naast heel wat ervaring ook een enorme vakkennis en professionaliteit met zich mee gebracht.

Sanitaire installaties

Naast allerhande systemen voor centrale verwarming, is sanitair de tweede specialiteit van Carlier bvba. Het belang van goed werkende sanitaire installaties in huis is niet te onderschatten. Beeld u maar eens in wat voor toestanden het zou geven als uw toilet niet zou werken, of als u zich nooit eens rustig kon douchen.

Reken daarom bij Carlier bvba op een degelijke uitgevoerde installatie en aansluiting van uw sanitaire toestellen, gecombineerd met een goed persoonlijk contact.

Milieuvriendelijke oplossingen

Duurzaamheid is tegenwoordig belangrijk in ieder aspect van ons leven. Ook wij trachten een steentje bij te dragen om het milieu minder te belasten. Dit doen we door via waterbehandeling bijvoorbeeld regenwater te recupereren voor gebruik in het huishouden.

Contacteer ons

Woont u in de ruime omgeving van Steenokkerzeel en wenst u een vrijblijvende offerte aan te vragen? Aarzel dan niet om vandaag nog contact op te nemen met Carlier bvba.

Als het goed moet zijn, ben je bij ons gerust


SHARE THIS CONTENT IF YOU LIKE IT