CONTACTEER ONS

Location
Wambeekstraat 82
1820 Steenokkerzeel
België

Werk-regio: Groot-Leuven

Contacteer ons
+32 (0)475/80 35 76
[email protected]

MAAK EEN AFSPRAAK

Houtpellets

Verkoop van Pellets

Houtpellets van Hoogste kwaliteit en Belgisch 

Bij ons zakken en per Pallet verkrijgbaar 

Graag wel na afspraak.  

Ontdek de voordelen die waterbehandeling voor uw huishouden kan betekenen

Voor een grondige waterbehandeling in Steenokkerzeel (Regio Groot-Leuven) moet u bij ons ervaren team van Carlier bvba zijn. Misschien had u nog niet vaak over deze toepassing gehoord, maar dit is enorm handig in het huishouden. Hieronder verstaan we onder andere het ontkalken van inkomend stadswater en de recuperatie van regenwater in huis.

Leidingen blijven schoon, toestellen leven langer, en u bespaart!!

Een waterontkalker Van Grünbeck of Vercalo maakt water zachter. Zo zit er minder kalk dat kan aanhechten in leidingen en op toestellen, wat ten eerste een langere levensduur aan uw toestellen geeft. Ten tweede blijft alles langer schoon, waardoor u geen dure schoonmaakproducten om te ontkalken moet aankopen. Zo zult u deze investering op termijn zeker voelen in uw portemonnee. Bovendien zal ook uw huid zachter aanvoelen, doordat het water waarmee u zich wast niet meer zo hard is.

Gebruik van regenwater

Een andere toepassing van waterbehandeling door Carlier bvba is het gebruik van regenwater voor uw sanitair, zoals in toiletten en wasmachines. Niet alleen bespaart u zo op gewoon leidingwater, het heeft verder enkel voordelen. Naast het ecologisch positieve aspect, moet u ook minder waterkosten betalen.

Daarnaast bevat regenwater minder kalk. Net zoals putwater is regenwater zelfs te behandelen tot zuiver drinkwater, wat ongetwijfeld ook heel wat interessante mogelijkheden biedt.

Roest in uw leidingen? 

Samen met onze leveranciers Grünbeck en Vercalo hebben wij de kennis in huis om roest in de sanitaire leidingen tegen te gaan. Zo vermijd u lekken en breekwerk, en kunnen uw leidingen in de meeste gevallen nog jaren meegaan. 

Roest en Kalk word vaak verward, een makkelijke test is om even een magneet tegen het vuil te houden dat in de mondstukjes in de kranen zit. Als de magneet deze aantrekt hebt u mogelijk een roestende leiding in huis. 

Contacteer ons

Ziet u wel de voordelen van deze technieken? Neem dan vandaag nog contact op met Carlier bvba uit Steenokkerzeel om zo snel mogelijk van deze voordelen te profiteren!


SHARE THIS CONTENT IF YOU LIKE IT